Google első hely: Szamizdat Arvisura

Weblap Google top10 pozíció: Első helre kerülés a keresőben. Első találati oldal organikus keresés esetén nem jelent levesebbet, mint stabil látogatottságot: Google szállítja a kattintásokat a SERP oldalról. Ez megtörténhet spontán módon is, de jobb honlapoptimalitálással rásegíteni. Optimalizálni kell a tartalmat a szöveges relevancia elérésére és atekintetben is, hogy technikai szempontból a website keresőbarát legyen. 

Ez érvényes mind a mobilmarketing, mind a télikertépítés területén, de leginkább a szamizdat arvisura profitálhat a SEO-eljárások következetes és szakszerű használatából. 

A Googleoptimalizálással pozícióhoz juttatott szamizdatos dokumentum valamennyi arvisura tekintetében releváns és mint ilyen számot tarthat a tartós TOP helyezések megtartására. A magyar szamizdatsajtó és az irodalmi arvisura menthetetlenül összefonódott a googlealgoritmusok helyezésiért folyó kognitív versennyel. Bizonyítja ezt az illegális szamizdat tartalmi honlapoptimalizálás weboldal, amely eleget tesz a webmesterek számára kiadott Google-irányelveknek.